Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopavond bouwplan Van Vollenhovenlaan

31 januari 2017 om 19:00 - 20:30

Dinsdag 31 januari is er in de Rijswijkse Schouwburg een informatieavond over het bouwplan voor drie portiekflats aan de Van Vollenhovenlaan. De organisatie is in handen van Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars. Het gaat om de flats tussen de Van Vollenhovenlaan en park De Driesprong.

 

Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars heeft het bouwplan ontwikkeld, en daarvoor de flats aangekocht van Rijswijk Wonen. Omwonenden zijn per brief al eerder over de bijeenkomst geïnformeerd. De drie flats worden gesloopt en op dezelfde locatie komen drie nieuwe gebouwen, met in totaal 69 appartementen – 21 woningen méér dan het huidige aantal. Het gaat om koop- en huurappartementen.

Vanwege het extra aantal woningen komen er onder en tussen de gebouwen ook parkeerplaatsen bij.
Omdat de nieuwe gebouwen iets verder het park in komen te staan, is ook enige herinrichting van het plantsoen nodig.

De plannen, de herinrichting en de planning van het project: u kunt zich over alles laten informeren op deze inloopavond, die duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Naast Willigen Partners zijn ook vertegenwoordigers van de gemeente en van Rijswijk Wonen aanwezig voor extra toelichting. U bent, als omwonende of anderszins belangstellende, van harte welkom.

Gegevens

Datum:
31 januari 2017
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Rijswijkse Schouwburg
Generaal Spoorlaan 10
Rijswijk,
+ Google Maps