Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstsfeer en Kerstklanken in De Bogaard

17 december 2016 om 10:00

Kom om op zaterdag 17 en zondag 18 december naar Winkelcentrum In de Bogaard en geniet! Na het fantastische weekend van 10 en 11 december zijn er komend weekend weer leuke en verrassende acts.
Op zaterdag 17 december heb je de kans om de Hemelse Dames tegen te komen. Deze tafeldames voeren gesprekjes over hemelse momenten met het winkelend publiek. Of wellicht krijg je wel iets lekkers van Snowy de Sneeuwpop. Naast het winkelen valt er genoeg te beleven en geniet je natuurlijk ook van heerlijke KerstKlanken.

Op zondag 18 december zijn de optredens zeker de moeite waard. Het gehele centrum is gevuld met prachtige KerstKlanken en verrassend StraatTheater. De kerstklanken zullen deze dag verzorgd door een Gospel koor en verschillende Sing and Songwriters. Op het plein in de Prinsenpassage is natuurlijk ook nog de gratis workshop, deze week beschilderen we met glasverf een glazen potje waar daarna een theelichtje in geplaatst kan worden.

Je geniet van prachtig StraatTheater met onder andere Santa op de Arreslee, Familie Kerstdijk, Princess on the Ball, de Kerstmuziekman en het Mobiele naaiatelier. Kortom een X-mas Shopping experience die je niet mag missen!

Gegevens

Datum:
17 december 2016
Tijd:
10:00

Locatie

winkelcentrum In de Bogaard
Rijswijk, + Google Maps