Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maya de Bij in Rijswijkse Schouwburg

28 december 2016 om 13:30 - 16:00

De Rijswijkse Schouwburg sluit jubileumjaar af met Maya de Bij. Maya de Bij beleefde veel avonturen op tv, maar komt nu met haar spannende show Maya en de Pollenbollen naar de theaters. De Maya show speelt woensdag 28 december om 13.30 uur en 16.00 uur in De Rijswijkse Schouwburg.

Maya en de Pollenbollen is een theatershow voor de gehele familie! De Rijswijkse Schouwburg sluit het jubileumjaar ‘50 jaar podiumkunst in Rijswijk’ af met een mooi gebaar voor de kleine bezoekers en hun ouders! Een ticket voor deze mooie Studio 100 show Maya en de Pollenbollen kost nu slechts €17,50 (i.p.v. €29,50). Een leuk uitje voor de kerstvakantie dus!

De voorstelling gaat over Maya die een verrassingsfeest voor Willy heeft georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy erop uitgestuurd om heerlijke pollenbollen te halen. Met de pollenbollen kunnen ze de verjaardagstaart versieren. Maar op de terugweg verliest hij er een paar. Maya en Willy gaan op pad om de pollenbollen terug te vinden. Onderweg komen ze Flip, Beatrice, Ben, en ook Tekla tegen. Als dat maar goed afloopt…

Gegevens

Datum:
28 december 2016
Tijd:
13:30 - 16:00

Locatie

Rijswijkse Schouwburg
Generaal Spoorlaan 10
Rijswijk,
+ Google Maps