Over Leidschendam-Voorburg.tv

Stichting Omroep Leidschendam-Voorburg
Stichting Omroep Leidschendam-Voorburg is sinds 2015 actief als onafhankelijke omroepstichting voor de gemeente Leidschendam-Voorburg en zet zich sinds 2018 in om via online media een journalistieke nieuwsvoorziening te waarborgen in de gemeente. Wij zijn niet verbonden aan de lokale omroep van Leidschendam-Voorburg.

Nieuwsplatform en grootste videoplatform
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws als eerste te brengen. We zijn daarmee in een korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke online nieuwsbron voor Leidschendam-Voorburg. Met ruim 4.000 actieve volgers zijn we ondertussen uitgegroeid tot het grootste videoplatform van de gemeente.

Leidschendam-Voorburg.tv
Leidschendam-Voorburg.tv is een onafhankelijk nieuwsplatform voor de gemeente Leidschendam-Voorburg die in opdracht van Stichting Omroep Leidschendam-Voorburg dagelijks nieuws en achtergronden brengt via de sociale online platformen.

Samenwerking met Feel Good Radio
Feel Good Radio is de radiozender voor Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp. In Leidschendam-Voorburg is Feel Good Radio te beluisteren via de FM zenders 105.9FM en 107.6FM en feelgoodradio.nl. Hier hoor je ieder half uur lokaal nieuws. In de ochtend en avond brengt de zender iedere tien minuten nieuwsupdates uit Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp en nu dus ook uit Leidschendam-Voorburg.

Feel Good TV en Haaglanden TV
Omdat omroepen steeds meer op zoek gaan naar hun natuurlijke habitat zal het nieuws uit Leidschendam-Voorburg ook meegenomen worden in de berichtgeving op Feel Good Radio en Feel Good TV die in Leidschendam-Voorburg te zien is op kanaal 43 van Ziggo en te beluisteren is op kanaal 918 van Ziggo. Op kanaal 44 worden de nieuwsreportages uitgezonden die in Leidschendam-Voorburg gemaakt worden.

Naast het nieuws brengt Feel Good Radio een format van herkenbare liedjes en grote hits voor een brede doelgroep. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen.

Frequenties Radio & TV
Ether
: 105.9FM en 107.6FM
Kabel Digitaal Radio: ZIGGO 918
Kabel Digitaal TV: ZIGGO 43