Samenwerking met Feel Good TV


Feel Good TV is het televisiekanaal waar nieuws uit de gemeente Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg 24 uur per dag terug te lezen is. Op gezette tijden zenden we nieuwsitems uit die gemaakt worden door onze eigen redactie.

Leidschendam-Voorburg.tv heeft de handen ineen geslagen met Feel Good TV omdat publieke lokale omroepen steeds meer kijken naar hun habitat en wat mensen in de regio interessant vinden. Deze samenwerking resulteert in een gezamenlijke nieuwszender voor de regio op kanaal 43 en 44 van Ziggo en online via deze site.

Jouw reportage op Feel Good TV
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar onze cameramensen zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de inwoners van Leidschendam-Voorburg. Op deze manier maken we samen het nieuwsplatform voor Leidschendam-Voorburg nog groter.

Frequenties en uitzendgebied Kabelkrant Feel Good Radio en Feel Good TV
De kabelkrant van Feel Good Radio is via Ziggo te ontvangen in de regio Haaglanden in Rijswijk, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar in 250.000 huishoudens.

 

Kijk hier online naar Feel Good TV