ABN AMRO sluit kantoor in Voorburg

Na heel wat jaren zal het bekende ABN AMRO kantoor in Voorburg zijn deuren sluiten. Op 5 maart 2021 zal dit kantoor, dat een eyecatcher is vanaf de Prins Bernhardlaan, zijn deuren sluiten.

Steeds meer digitaal
De ABN AMRO meldt aan LVTV dat klanten steeds vaker kiezen voor bankieren via internet of de app. Ook beeldbankieren wordt steeds populairder. “Hierdoor komen er elk jaar minder mensen naar het bankkantoor. Door corona is het aantal transacties via de digitale snelweg in een stroomversnelling geraakt. Mede daarom sluiten we dit filiaal in Voorburg.”

Wel bezoek mogelijk in de regio
Als klanten toch nog graag bij een filiaal van het bankkantoor langsgaan, dan kan dit op de Koningskade in Den Haag. Het is dan wel belangrijk dat hiervoor eerst een afspraak wordt gemaakt via via 088-226263. De locatie aan de Koningskade is goed bereikbaar via openbaar vervoer. “ABN AMRO-klanten kunnen ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. Op de website van Geldmaat vinden klanten de dichtstbijzijnde automaten van Geldmaat.”

Financiële zorgcoach voor oudere en minder mobiele klanten
Een grote meerderheid van de oudere en minder mobiele klanten regelt bankzaken online. Er is een groep klanten die wel extra ondersteuning nodig heeft. Zij kunnen terecht bij de financiële zorgcoach. De financiële zorgcoach helpt klanten in de eigen omgeving of op locatie. Bijvoorbeeld bij het leren omgaan met Internet Bankieren en mobiel bankieren via de ABN AMRO app. Klanten die daar behoefte aan hebben, krijgen ondersteuning bij het nemen van financiële beslissingen of het praktisch organiseren van de bankzaken. Bijvoorbeeld bij het op orde brengen van rekeningen. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Voorburg en omgeving is te bereiken via het algemene telefoonnummer van ABN AMRO.