Begin je kerstvakantie met de Santarun in Voorburg

De jaarlijkse traditie van de Voorburg Rotary Santarun wordt op zondag 22 december weer gehouden. Dit jaar is het de vierde editie van deze funloop met honderden kerstmannen en -vrouwen.

Waar rennen de Kerstmannen- en vrouwen voor?
De Santa’s lopen of rennen om cliënten van Middin (o.a. bekend van Buitengoed Dorrepaal) en de Special Olympics Nationale Spelen 2020 te steunen. Zo kunnen zij zich voorbereiden en worden begeleiding, vervoer en de inschrijving bij de Special Olympics bekostigd. Rotary Voorburg gelooft dat sport en spel voor iedereen toegankelijk moeten zijn en daarom vragen we je dit doel te steunen.
Actuele informatie

Verzamelen voor de Heeren van Huygens
Vanaf 15.00 uur verzamelen alle mannen en vrouwen zich bij het podium voor de Heeren van Huygens. Rond 15.15 is er een muzikale warming up. Wethouder Nadine Stemerdink geeft het startschot.

Mooi parcours
Het parcours slingert zich eerst door het pittoreske Huygenskwartier naar het lommerrijke park. Bij Brasserie de Koepel kun je van een warme chocolademelk genieten en dan verder richting de Vliet. Via de Kerkstraat loop je terug naar de finish, ook weer voor de Heeren van Huygens.

Een aandenken aan de run
Na de finish ontvang je een medaille en worden de prijzen voor grootste team uitgereikt. Daarnaast wordt er diverse prijzen voor de mooist versierde kerstmutsen uitgereikt. En bovenal wordt dan het bedrag dat we bij elkaar hebben gelopen middels een cheque overhandigd aan Middin.

Afterparty met daghap
Rond de start en finish is er bij de hoofdsponsor, de Heeren van Huygens, gelegenheid voor een hapje en een drankje. Heeren van Huygens biedt na afloop een speciale Santarun-daghap aan. Als je in je kerstmannenpak komt, krijg je een sympathieke korting.