Blockjam Leidschendam-Voorburg gaat ook dit jaar door

Het hing er nog even om of het kon doorgaan, maar vrijdagochtend bevestigde de organisatie van Blockjam dat er ondanks corona dit jaar toch een nieuwe editie van dit project voor en door jongeren uit de wijk kan plaatsvinden. Op zaterdag 19 september vindt dit event plaats in Park Prinsenhof aan de kant van Pr. Marie Louiselaan.

Derde editie gaat ook succes worden
LVTV sprak met organisator Birgit Westgeest van Stichting Aight. “Na twee eerdere succesvolle evenementen in Leidschendam-Voorburg tijdens de Vlietdagen gaan we ook dit jaar uit van een groot succes.”

Extra veiligheidsmaatregelen
Birgit: “Ik had het op zich wel verwacht, maar we konden nog niets doen. We waren op 99% maar de veiligheid is van groot belang, dus daar moesten we nog de nodige bewijzen van overleggen. In verband met corona vraagt deze organisatie om nog meer extra maatregelen die we moeten treffen. Nu is het hoge woord er uit en gaan we vol vertrouwen bouwen aan een topevenement voor en door jongeren.”

Over het festival
Tussen 12:00 en 17:00 uur wordt er in het park een breed scala aan activiteiten aangeboden waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Denk daarbij aan workshops als DJ, cajon, graffiti, breakdance en streetdance. Daarnaast zullen er ook voetbal- en pannawedstrijden en dansoptredens plaatsvinden.

Open podium
Op het Open Podium zullen gedurende de dag verschillende optredens plaatsvinden. Diverse talenten uit de wijk krijgen op deze manier de kans om hun skills te laten zien.
Wil je deelnemen aan één van de workshops of het Open Podium, meld je dan aan via info@aight.nu. Meer info op de website van BlockJam.