Bonbons beleef je in winkelcentrum Leidsenhage

Al meer dan 40 jaar serveert Leonidas de heerlijkste Bonbons. Wekelijks worden deze vers aangeleverd vanuit Brussel. De chocolaterie heeft nu een flagshipstore geopend in het toekomstige Mall of the Netherlands. Dit is een winkel waar extra aandacht besteed wordt aan de bonbons. De ‘belevingswinkel’ is met tachtig vierkante meter de grootste Leonidas-winkel in Nederland.

Beleving toevoegen met chocoladefontein
De Belgische chocolatier wil beleving toevoegen aan de winkel en hoopt dat te bereiken door op de winkelvloer producten te maken. Ook is er de mogelijkheid tot ‘strawberry dipping’ en staat er een grote chocoladefontein middenin het pand. De vestiging is verder volgens het nieuwe Leonidas-concept ingericht.

100 procent vers
In de Leidschendamse winkel staat het gebruik van ‘eerlijke en altijd verse chocolade’ centraal. Het merk claimt altijd honderd procent verse cacaoboter te gebruiken voor hun producten. De chocolatier ziet een flagshipstore als uitgesproken kans om duidelijk te maken wat het merk is en waar het voor staat.

Opening van nieuwe mall in 2020
De officiële opening van Mall of the Netherlands staat gepland voor 2020. Het voormalige winkelcentrum Leidsenhage wordt momenteel omgebouwd tot het grootste winkelcentrum van Nederland. Gedurende de transformatie is een gedeelte van het centrum gewoon geopend. De bijbehorende versmarkt Fresh! opende eind augustus al zijn deuren.