Bruce (3) en zijn gezin uit Voorburg beleven een Opkikkerdag vol verrassingen

Op dinsdag 14 maart beleefden Bruce (3) en zijn ouders uit Voorburg een dag vol verrassingen. Het is Stichting Opkikker namelijk gelukt om een fantastische Opkikkerdag voor hen te organiseren. Het doel van deze speciale dag was om alle zorgen even te vergeten en volop met elkaar te genieten van een mooie dag. Bruce heeft namelijk een bindweefselaandoening. Dit heeft veel impact op zijn leven, en ook op dat van zijn ouders. Daarom organiseerde Stichting Opkikker vandaag een onvergetelijke dag voor Bruce en het gezin.

Een speciale Opkikkerdag
Het gezin van Bruce is door Stichting Opkikker uitgenodigd om een midweek te verblijven op Center Parcs de Eemhof. Zij krijgen hierdoor de gelegenheid om vijf dagen lang te genieten van een heerlijke tijd samen, met natuurlijk als kers op de taart hun Opkikkerdag op dinsdag 14 maart. Voor de Opkikkerdag was er een speciaal programma gemaakt, afgestemd op de wensen en interesses van alle familieleden. Het was een dag vol met unieke activiteiten. Het gezin begon de dag als echte VIP’s met een fotoshoot, waarna ze een optreden van Dirk Scheele kregen. Ook werd Bruce voor één dag een échte brandweerman en ging hij een brand blussen met de brandweer. Vervolgens kwamen er stoere sportauto’s voorrijden en mocht het gezin instappen voor een rondje in deze wagens. Ze eindigden de dag met een gezellig diner dat werd verzorgd door Center Parcs de Eemhof.

Over Stichting Opkikker
Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat ze bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar.

Wil je meer weten over Stichting Opkikker? Neem dan een kijkje op de website.