CDA Leidschendam-Voorburg organiseert wijkbijeenkomst Voorburg Noord

Het CDA Leidschendam-Voorburg kondigt aan dat zij op donderdag 29 februari een open wijkbijeenkomst organiseren voor inwoners van Voorburg Noord. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan 4 en begint om 19:30 uur. Dit is de vierde wijkbijeenkomst die de partij organiseert in de regio.

“Iedere wijk heeft zijn eigen unieke uitdagingen”
Ron van Duffelen, fractievoorzitter van het CDA, benadrukt het belang van deze bijeenkomst: “Eerdere bijeenkomsten in Voorburg-West, de Heuvel en Stompwijk hebben ons waardevolle inzichten opgeleverd die we meenemen in ons werk. We kijken dan ook uit naar goede gesprekken in Voorburg Noord. Iedere wijk heeft zijn eigen unieke uitdagingen, en uiteindelijk weten de bewoners zelf het best wat er speelt in hun wijk.”

Iedereen is welkom
De wijkbijeenkomsten van het CDA staan open voor alle wijkbewoners. Iedereen is welkom om deze avond bij te wonen en input te geven. Van Duffelen legt uit: “Om 19:30 uur beginnen we met een korte voorstelronde, zodat iedereen weet welk fractielid zich met welke onderwerpen bezighoudt. Daarna is de agenda vrij voor inwoners om onderwerpen die zij belangrijk vinden te bespreken.”

Ook bij deze bijeenkomst zal de voltallige fractie van CDA Leidschendam-Voorburg aanwezig zijn. “Wij nodigen inwoners van Voorburg Noord dan ook graag uit om op donderdag 29 februari vanaf 19:30 uur bij de Koningkerk hun opmerkingen over de wijk te delen”, besluit Van Duffelen.