Cupcakes versieren met schrijfster Nassira Rahmouni in de bibliotheek

Bij de bibliotheek aan de Vliet in Leidschendam zal op woensdag 17 april een afterparty worden georganiseerd om het einde van de Ramadan te vieren. Van 14.00 – 15.00 uur komt schrijfster Nassira Rahmouni voorlezen uit het boek ‘Kijk mam, zo doe je dat!’ Daarna wordt er samen met de aanwezigen cupcakes versierd.

‘Kijk mam, zo doe je dat!’
Sarahs moeder wil oma verrassen met een zelfgebakken taart. Alleen zien de recepten in haar kookboek er super moeilijk uit. Ze durft niet meer. Sarah moedigt haar aan om het toch te proberen. Mama gaat aan de slag, maar het gaat steeds mis. De cake brandt aan, de slagroom stijft niet op en als de taart klaar is, is hij eigenlijk heel saai. Mama wil iedere keer opgeven, maar dan zegt Sarah: “van proberen kun je leren”. Dat zeiden papa en mama ook altijd tegen haar toen ze leerde fietsen zonder zijwieltjes, het alfabet uit haar hoofd probeerde te leren en zelf haar veters probeerde te strikken. Zal het mama en Sarah samen lukken om een heerlijke taart te maken?

Meer info
Nadat het verhaal is voorgelezen zullen er cupcakes versierd worden. Nadat ze mooie kleuren hebben gekregen mogen ze meegenomen worden naar huis. Maar natuurlijk kunnen ze ook meteen opgegeten worden. Op de Fluitpolderplein 5 is de Bibliotheek te vinden en de kosten verschillen per persoon. Ben je lid van de bieb? Dan betaal je €3,50 voor entree. Voor mensen zonder lidmaatschap is het €5,50 en met een ooievaarspas betaal je maar €1,50. Heb je een ooievaarspas? Koop dan je kaartje voor de workshop in de Bibliotheek aan de balie.