Dagorkest Vlietstreek biedt plaats aan nieuwe muzikanten

Dagorkest Vlietstreek, een bruisende afdeling van Muziekvereniging St. Caecilia Voorburg, opent haar deuren voor enthousiaste muzikanten die overdag willen genieten van het maken van muziek. Dit harmonieorkest, dat wekelijks repeteert in Muziekcentrum Marcanto aan de Groene Zoom 11 te Den Haag, nodigt slagwerkers, trompettisten, saxofonisten en andere instrumentalisten uit om zich aan te sluiten bij hun muzikale gezelschap.

Elke donderdag van 10 tot 12
Elke donderdagmorgen komt het Dagorkest Vlietstreek bijeen van 10.00 tot 12.00 uur. Het repertoire van het orkest omvat een breed scala aan herkenbare muziek, variërend van nummers uit bekende musicals en films tot marsen en walsen. Het orkest staat bekend om zijn optredens overdag, met concerten in wooncentra voor ouderen en verpleeghuizen. Vooral de Kerst- en Nieuwjaarsconcerten kennen grote populariteit en succes.

Op zoek naar nieuwe leden
Het orkest is momenteel op zoek naar nieuwe leden, waaronder slagwerkers, trompettisten en saxofonisten. Echter, gezien de voortdurende groei van het ensemble, is er ook ruimte voor andere instrumenten. Of je nu een ervaren muzikant bent of na een periode van afwezigheid weer de draad wilt oppakken, het Dagorkest Vlietstreek nodigt je uit om deel te worden van hun muzikale gemeenschap.

Vrijblijvend een maand lang meespelen
Voor geïnteresseerden biedt dirigent Gerard Arends de mogelijkheid om vrijblijvend een maand lang mee te repeteren. Heb je vragen, wil je meer informatie, of ben je benieuwd naar het repertoire? Neem dan contact op met Gerard Arends via e-mail (g.j.b.arends40@gmail.com) of telefonisch (06-1094 2085). Hij staat klaar om je te informeren, eventueel bladmuziek toe te sturen, en je wegwijs te maken in de wereld van Dagorkest Vlietstreek.