De Heuvel krijgt buurtcadeau van Oranjefonds

Woensdag was het twee keer feest in Het Veur Theater in Leidschendam. Naast twee spetterende shows van het Brede School Winter Wonderland Festival reikte het Oranje Fonds een Buurtcadeau uit aan Sport en Welzijn (SenW).

Buurtcadeau voor SenW
Het Oranje Fonds verraste Sport en Welzijn (SenW) met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. € 3.000. Dit bedrag wil SenW besteden aan nieuw sportmateriaal voor kinderen in de Heuvelwijk in Leidschendam. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Op deze manier hebben alle buutbewoners profijt van de straatprijs.

Inzetten voor sportactiviteiten
Buurtcoach in de Heuvelwijk, Joyce van der Sloot, nam namens Sport en Welzijn het Buurtcadeau met een brede glimlach in ontvangst en gaf aan heel erg blij te zijn met het ontvangen van de cheque. Van het bedrag gaan ze een nieuwe sportconstructie aanschaffen waarmee je zowel kan korfballen, voetballen, basketballen, tennissen, volleyballen als batmintonnen. ‘De constructie willen we neerzetten tijdens evenementen of we kunnen hem gebruiken voor Brede School sportactiviteiten. Op deze manier kunnen kinderen nog makkelijker kennismaken met verschillende sporten.’, aldus van der Sloot.