De jeugdspelers van SEV Leidschendam gaan weer enthousiast van start

Het voetbalseizoen is officieel gestart voor de jeugdspelers van SEV Leidschendam. De start van een nieuw seizoen is altijd spannend voor jonge spelers. De eerste wedstrijd voetballen, nieuwe teamgenoten of een hogere klasse en daarom kan enthousiasme niet ontbreken bij de jonge spelers. 

Forse groei leden
De club is als sinds 1 oktober 1962 een begrip in Leidschendam en het aantal jeugdleden groeit fors. Daardoor zijn er dit seizoen flink meer jeugdleden bijgekomen. Zowel bij de uitwedstrijden als op het thuishonk spat het enthousiasme ervan af. Ondanks dat dit niet altijd tot een overwinning leidt, vinden zeker de jongste spelers het hebben van plezier belangrijker dan winnen. 

Open training voor de jeugd
SEV heeft nog plek voor nieuwe spelertjes en daarom zijn zowel beginners als voetballertjes met ervaring welkom om een keer meet trainen. Binnenkort komt er zelfs een Open Jeugd Training waar iedereen vrij aan mag deelnemen. Deze Open Training is op woensdag 27 september van 17.00 uur tot 18.00 uur op het Sportpark Kastelenring (Sportparkweg 4 Leidschendam). 

Voor meer informatie kun je op https://www.sev-voetbal.nl/ kijken.