De Rabobank sportprijzen komen er aan

Sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg worden maandag 18 februari 2019 in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Rabobank Sportprijzen 2018. Iedereen is van harte welkom om bij deze feestelijke avond in sporthal Kastelenring in Leidschendam aanwezig te zijn.

Online stemmen nieuw in LV
Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Rabobank Sportprijs samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Het publiek kan dit jaar voor het eerst online stemmen op genomineerde sporters en sportteams via sportprijs-lv.nl. En deed dit dan ook massaal! Sportprijs-coördinator Tim Opmeer (SenW): ‘De eerste dag dat er online gestemd kon worden, hadden we al 1500 stemmen binnen. Deze betrokkenheid is fantastisch. De sporters verdienen het om in de aandacht te staan. De Sportprijs leeft meer dan ooit. Wil je kennismaken met de sporters en hun prestaties? Kom dan naar de feestelijke uitreiking!’

Aanmelden uitreiking
Wil jij live kunnen aanschouwen of jouw favoriet in de prijzen valt? Dan ben je van harte welkom bij de uitreiking van de Sportprijs op maandagavond 18 februari! Aanmelden kan nog t/m 15 februari via sportprijs-lv.nl/contact of stuur een mailtje naar: sportprijslv@senw-lv.nl Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt. De uitreiking van de Sportprijzen begint om 19:30 uur en wordt om 21:00 uur afgesloten met een gezellige borrel.