Dirigent Bram Soentjens nieuwe aanwinst symfonieorkest

Het nieuw op te richten symfonieorkest bij Muziekvereniging Sint Caecilia Voorburg is weer een stap dichterbij gekomen. Op dinsdag 7 maart gaat het orkest ondanks dat het nog niet helemaal compleet is, van start met een eerste repetitie onder leiding van Bram Soentjens.

Dirigent
Bram Soentjens heeft zijn muzikale wortels in Limburg liggen waar hij trompettist was van een plaatselijke muziekvereniging genaamd harmonie St. Caecilia in Blerick. Zijn muzikale talent bracht hem boven de grote rivieren toen hij in 2001 hafabra-directie ging studeren op het conservatorium in Den Haag. In zijn streven om zich symfonisch te ontplooien begon hij een vervolgopleiding op het conservatorium in Tilburg, waar hij in 2012 met goed gevolg zijn masterstudie orkestdirectie heeft afgerond. Momenteel is hij als dirigent verbonden aan Harmonie Nootdorp, Sinfonietta Den Haag, BplusC Kinderorkest Leiden, Rapenburg Kamerorkest, Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek en Symfonieorkest Bloembollenstreek.

Enthousiast
Bram Soentjens is enthousiast om te starten met het nieuw op te richten symfonieorkest bij Muziekvereniging Sint Caecilia Voorburg, die daarmee een nieuwe loot toevoegt aan hun uitgebreide muzikale aanbod. De repetities zijn op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Muziekcentrum Marcanto in Den Haag.

Wil je meer informatie over het bijwonen van een repetitie, kennis maken met de organisatie en de dirigent? Stuur dan een e-mail naar symfonie@stcaecilia.nl.