Een grote ‘DANKJEWEL’ aan al onze volgers

Heb jij ‘m al gezien? Sinds maandag hangt onze feestposter in heel de gemeente langs de doorgaande wegen. In september 2018 begon Leidschendam-Voorburg.tv met een nieuwsplatform in Leidschendam-Voorburg. ”Het begon eigenlijk als een klein initiatief, maar voor we het wisten waren we met een team van acht mensen dagelijks video’s aan het maken”, aldus de initiatiefnemer.

Na een jaar al 4.000 volgers
Het nieuwe platform bleek een gat in de markt, want de groei van de website was fenomenaal. ”We begonnen met de Vlietdagen in 2018. Die video ging gelijk heel Leidschendam-Voorburg door. Maar toen we de video van de intocht van Sinterklaas maakten wisten we echt dat mensen behoefte hadden aan een fris en jong platform, want die video werd meer dan 10.000 keer bekeken. Getallen waar veel lokale mediamakers alleen maar van kunnen dromen. Dus ja, ik ben ongelofelijk trots op het succes dat we samen met onze collega’s en de inwoners van Leidschendam-Voorburg hebben behaald.”

Van Leidschendam-Voorburg.tv naar LVTV.nl
”Het was een wethouder die naar ons toe kwam met de vraag of we van LVTV waren. Toen wilde ik nog zeggen… Euhm, nee van Leidschendam-Voorburg.tv, maar dat slikte ik maar in, want ja… LVTV, dat is wat we zijn.”

Laat onze redactie weten als je iets organiseert
Organiseer jij iets in Leidschendam-Voorburg of heb je ander nieuws voor onze redactie, laat het dan weten en wij delen het via het sociale platform met de meeste betrokken lezers. Als het in de agenda past komen we ook graag met de camera langs om een reportage te maken. Je bereikt ons via ons mailadres of stuur je nieuwstip door via de WhatsApp. Het nummer is 06 255 255 04.