Een kijkje in de keuken bij mensen tijdens de Duurzame Huizenroute

Voor iedereen die plannen heeft om zijn huis te verduurzamen wordt op zaterdag 9 november de eerste Duurzame Huizenroute georganiseerd.

Een kijkje in de keuken
Tijdens de route die van 14:00 tot 17:00 gehouden wordt in Leidschendam-Voorburg kan je bij mensen binnen kijken die hun huis al verduurzaamd hebben. Sommige huizen op de route zijn al helemaal ‘van het gas af’. Andere bewoners hebben isolerende maatregelen genomen of zonnepanelen geïnstalleerd. Deze bewoners laten jou graag zien hoe dat er aan de binnenkant van de woning uit ziet.

Inspiratie opdoen tijdens de route
Deze route is bedoeld om ieder die zelf wat wil doen te inspireren, te informeren en nieuwe verbindingen te leggen. De huizen die zijn opengesteld om te bezoeken bevinden zich in de Voorburgse Agrippinastraat, de Prinses Mariannelaan, Park Leeuwenberghlaan, Laan van Oostenburg, Laan van Haagvliet en de Hoge Weidelaan.

Duurzame borrel na afloop
Na het bezoeken van de woningen is er in wijkcentrum Agora in Voorburg West een duurzame borrel georganiseerd. Tijdens de borrel kunnen verhalen worden uitgewisseld. Daarbij wordt ook een exemplaar van het boek ‘mijn huis energiezuinig’ verloot.

Meld je nu aan
Altijd al binnen willen kijken bij wijkgenoten die hun huis al (deels) verduurzaamd hebben? Meld je dan nu aan voor de Duurzame Huizenroute 2019 via dit contactformulier.