Een trotse terugblik op een succesvol jaar voor Leidschendam-Voorburg.tv in 2019

De maand december is nog jong, maar voor je het weet is het al weer Kerst en genieten we met z’n allen van een heerlijk Kerstdiner bij een gezellige kerstboom. Een mooi moment om even terug te kijken op een mooi en succesvol jaar van Leidschendam-Voorburg.tv.

Grootste online nieuwsplatform van Leidschendam-Voorburg
In september 2018 begonnen we met Leidschendam-Voorburg.tv (LVTV) en we mochten een vliegende start maken met een platform dat de mensen in Leidschendam-Voorburg met elkaar verbindt. Binnen een jaar hadden we de status van grootste nieuwsplatform van de gemeente Leidschendam-Voorburg al bereikt op basis van de online getallen en deze positie hebben we ook in 2019 vast weten te houden. Uiteraard is dit niet het belangrijkste, maar het is wel leuk dat we zo massaal omarmd worden door de inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Video is het heden en de toekomst
We groeiden in volgers naar 4.300 fans en ook in video groeiden we uit tot het grootste online nieuwsplatform met bijna 150 nieuwsvideo’s die bij elkaar ruim 250.000 keer bekeken werden. Dit is een absoluut record. Hier zijn we heel dankbaar voor dat we dit samen met onze volgers hebben mogen opbouwen.

Vrijwilligersplatform met een maatschappelijke functie
We leerden ook dit jaar veel mensen kennen en legden de basis voor veel samenwerkingen. Daar zijn we trots op. Deze samenwerkingen vinden we belangrijk omdat we als sociaal platform ook een maatschappelijke functie hebben. Wij werken als vrijwilligersorganisatie onder andere aan het brengen van nieuws, maar ook aan talentontwikkeling en het verbinden van maatschappelijke en culturele organisaties met de inwoners. Uiteraard hoort ook amusement en de mooie Sinterklaasintocht en de Vlietdagen daar bij.

Samen zijn we Leidschendam-Voorburg! Doe je mee?
In 2020 zijn we er ook bij. Als we bij jou langs mogen komen met de camera, laat het dan weten! Organiseer je iets of sta je open voor een leuke partnership? Mail ons via redactie@lvtv.nl of bel met 070-2060800. Leidschendam-Voorburg.tv… Samen zijn we Leidschendam-Voorburg!