Elkaar helpen kan tijdens de Beursvloer op 7 november

Op donderdag 7 november organiseert het Vrijwilligerspunt Leidschendam- Voorburg voor de vierde keer de Beursvloer aan de Vliet.

Helpen in het samen verwezenlijken van doelen
De Beursvloer is hét matchevenement van Leidschendam-Voorburg waar commerciële bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Het doel van de Beursvloer is om nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en mensen met elkaar in contact te brengen die elkaar helpen zonder dat hierbij geld op tafel komt.

Elkaar helpen door gebruik te maken van elkaars middelen
Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer legt combinaties waardoor mensen in beweging komen waarmee de (lokale) samenleving verbeterd en versterkt wordt.

Eerste editie in de vroege ochtend
Dit jaar is de Beursvloer verplaatst van de avond naar de vroege ochtend. Tijdens ‘De Ochtend-Spitch’ gaan 20 bedrijven en 20 maatschappelijke organisaties, onder het genot van een ontbijt, met elkaar kennismaken en onderhandelen. Om deze kennismaking te vergemakkelijken, presenteren de maatschappelijke organisaties zichzelf en hun hulpvraag in een korte pitch van 1 minuut.