Feest bij LVTV: 6.000 volgers in twee jaar!

Deze week vieren we op onze redactie een bescheiden feestje. Eind oktober mochten we de 6.000-ste volger verwelkomen op onze Facebookpagina. En dat is leuk! Daarom kom je deze hele week onze promotieborden tegen in Leidschendam-Voorburg langs de weg.

We bestaan twee jaar
Op 22 augustus bestonden we twee jaar. We hadden dit willen vieren tijdens de Vlietdagen. Dat was in 2018 het eerste grote event dat we mochten verslaan nadat we gestart waren. Helaas ging het dit jaar door corona niet door. Daarom een bescheiden feestje met borden langs de weg. De taart moet je er even bij denken.

Grote lokale inbedding
Met ruim 6.000 volgers zijn we de grootste en meestgelezen nieuwscommunity geworden van Leidschendam-Voorburg en hebben we een grote lokale inbedding onder de inwoners, maatschappelijke- en culturele organisaties. Maar ook ondernemers en politiek hebben bij ons een prominente plek op het platform.

Gedreven vrijwilligers met passie
Het is ook een momentje om dank je wel te kunnen zeggen, want LVTV wordt gemaakt door een team van vrijwilligers die dagelijks aan het werk zijn om Leidschendam-Voorburg.tv verder te laten groeien. En we zijn dankbaar dat dat lukt! Samen maken we dat succes. En dat is niet vanzelfsprekend. Daarom zijn we enorm blij met de inzet van de vrijwilligers, zeker ook in coronatijd. Vanuit een passie werken we keihard aan datgene wat we het leukste vinden. Mooie video’s, foto’s en artikelen maken. Samen voor Leidschendam-Voorburg!