Feestelijke opening van de Tuinkamer van Noord

Op donderdag 16 mei vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe ontmoetingsruimte in Leidschendam-Noord, genaamd de Tuinkamer van Noord.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze opening, die om 12.00 uur zal plaatsvinden en wordt verricht door wethouder Bianca Bremer. De Tuinkamer van Noord bevindt zich in Sporthal de Fluit, aan het Fluitpolderplein 3.

De Tuinkamer van Noord is dé plek om andere mensen te ontmoeten, elkaar te helpen en plezier te beleven. Het is een ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, waar je zonder aanmelding binnen kunt lopen. Tegen een kleine vergoeding kun je genieten van koffie en thee.

De Tuinkamer van Noord
In Leidschendam-Noord was er niet genoeg ruimte voor mensen van verschillende leeftijden om elkaar te ontmoeten. Daarom is de Tuinkamer van Noord opgericht. Dit is een gezamenlijke plek voor bewoners en professionals van verschillende organisaties, zoals welzijnsorganisaties. Wethouder Bianca Bremer zegt: “De Tuinkamer van Noord is heel belangrijk voor de wijk. Iedereen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur gewoon binnenlopen. Ik hoop dat veel inwoners dat gaan doen. Dan kunnen ze hier met elkaar praten, samen eten of aan activiteiten meedoen. Misschien gaan ze zelfs wel activiteiten organiseren. Ik vind dit een mooie ontwikkeling voor Leidschendam-Noord.”

In Noord was er te weinig ruimte voor verschillende activiteiten, zoals taallessen en huiswerkbegeleiding. Maar nu is dat veranderd. De Tuinkamer van Noord is ontstaan door gesprekken tussen Sterk voor Noord en Sportfondsen. Partners die meewerken zijn: bewoners, SenW, Woej, Foxtaal, E25, Sterk voor Noord en de gemeente Leidschendam-Voorburg.