Flink ongeval op Noordsingel Leidschendam met bizar veel hulpdiensten

Woensdagochtend zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de kruising Noordsingel met de Johann Sebastiaan Bachlaan met flinke ravage ten gevolg.

Door rood gereden
Een automobilist kwam vanaf de Burgemeester Banninglaan aanrijden. deze wilde rechtdoor rijden naar de Johann Sebastiaan Bachlaan. Een getuige vertelde tegen onze verslaggever dat de automobilist door rood reed. Dit is nog niet bevestigd door de politie. Een tweede auto die over de Noordsingel reed ramde de eerste automobilist vol in de zijkant.

Bizar veel hulpdiensten
De melding bij de politie was fors. Er zou sprake zijn van beknelling en ook een voertuig te water. Hierop werden veel hulpdiensten naar het ongeval gestuurd. Ook de traumaheli werd opgeroepen, maar kwam niet ter plaatse. Er kwamen minimaal drie ambulances, twee brandweerauto’s en veel politie richting de Noordsingel. Twee personen zijn zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Andere inzittenden zijn door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken.

Weg afgesloten na ongeval
De Noordsingel vanaf het kruispunt Johann Sebastiaan Bachlaan is afgesloten richting de Noordsingel. Het ongeval trok veel bekijks van mensen. Het verkeer dat vanuit de Johann Sebastiaan Bachlaan richting de snelweg wilde rijden draaide massaal om en reed een stuk binnendoor om via de Rodelaan de tunnel door te kunnen.