GroenLinks gaat Sijtwendepark opruimen tijdens Priknick

Na het succes van de twee eerdere edities organiseert GroenLinks Leidschendam-Voorburg ook dit jaar weer een Priknick. Na de eerste priknick in Prinsenhof en de tweede in het Corbulopark is het Sijtwendepark in Leidschendam nu aan de beurt om schoongemaakt te worden. Op de foto zien we de eerste Priknick van 2018. Toen bestond de anderhalve meter regel nog niet.

Schoonmaken en lekker eten
De priknick vindt dit jaar plaats op zondag 30 augustus vanaf 10.30. Naast dat het gezellig is om samen te picknicken wil GroenLinks hiermee ook bijdragen aan een schoon Leidschendam-Voorburg. Daarom zal het park eerst worden schoongemaakt om vervolgens samen het schone park te vieren tijdens een picknick. Het is de bedoeling dat iedereen zelf iets meeneemt om te eten.

Opruimspullen zijn geregeld
Voor de benodigde middelen (handschoenen, grijpers etc) wordt gezorgd. Iedereen die mee wil helpen is welkom. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van GroenLinks. Aanmelden kan door een mail te sturen naar GroenLinks Leidschendam-Voorburg. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de corona regels en zal de priknick op 1,5 meter afstand van elkaar plaatsvinden.

Veel aandacht voor schoon LV
GroenLinks is niet de enige partij die zich inzet voor een schoon Leidschendam-Voorburg. Voorvechter Ap de Heus maakt wekelijks een ronde in onze gemeente om aandacht te vragen voor het afvalprobleem. Ook de politieke partij Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg organiseert regelmatig momenten om samen met inwoners parken en grasvelden schoon te maken.

Fotocredit via GroenLinks: H. Knoester