Help Woej aan een nieuwe rolstoelbus na brandstichting

Leidschendam-Voorburg wordt geteisterd door een golf van autobranden. Alleen deze week gingen al 5 voertuigen in vlammen op. De bus die woensdag in brand gestoken werd is van Woej. Deze organisatie voor Sociaal Werk in Leidschendam-Voorburg is door de brand op zoek naar sponsoren om een nieuwe rolstoelbus aan te kunnen schaffen.

Overslaan van brand voorkomen
De brandweer heeft de brand woensdag geblust voordat deze kon overslaan op de andere bussen, de bomen en omliggende woningen. Vorig jaar juli brandde ook al een Woej bus uit. Afgelopen week is nu dus op dezelfde locatie een ander busje ook door brandstichting vernield.

Continuïteit van vervoer kwetsbare ouderen in gevaar
Door de brand zijn vele ouderen en kwetsbare inwoners van Leidschendam-Voorburg gedupeerd. De bussen van Woej worden dagelijks ingezet om deze kwetsbare doelgroep naar hun dagactiviteiten te vervoeren.

Sponsoren gezocht voor nieuwe bus
Woej is hard op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren om op korte termijn een nieuwe rolstoelbus te kunnen kopen. Als je kunt helpen, neem dan contact op met Woej via 070 205 47 50 of via info@woej.nl.