50 jarig jubileum van De Damzwabbers

In het eerste weekend van oktober bestaat de Leidschendamse Carnavalsvereniging De Damzwabbers 50 jaar! Om deze mijlpaal te vieren organiseren De Damzwabbers dit weekend een jubileumfeest voor jong en oud.

Zaterdag 1 oktober
Om het weekend te starten, vindt er zaterdag 1 oktober een groots opgezette jubileum feestavond plaats. Een gezellige feestavond vol muziek en vermaak in de sporthal van Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam met optredens van Rob Ronalds, Helemaal Top, Kornuiten en co en DJ Jan.

Begintijd: 20:00
Toegang:  11,- voorverkoop
15,- aan de deur

Leden hebben gratis toegang. Kaartjes zijn te koop door de QR code te scannen op  https://www.damzwabbers.nl/

Zondag 2 oktober
Een dag later organiseren De Damzwabber op dezelfde locatie een jubileumfeest voor kinderen. Op deze middag zullen de Damzwabbers er alles aan doen om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Er is bijvoorbeeld een kinderdisco met DJ Blijwijn en er zullen meerdere springkussens aanwezig zijn.

Begintijd: 13:00
Toegang: Gratis

Carnavalsvereniging De Damzwabbers
Sinds 1972 organiseert carnavalsvereniging De Damzwabbers Carnavalsfeesten in Leidschendam voor diverse doelgroepen. Zo organiseren De Damzwabbers onder andere gezellige feesten voor ouderen, mensen met een (verstandelijke) beperking en kinderen.