Het jaarlijkse 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor jongens en meisjes komt er weer aan

Op zondag 8 oktober gaat het jaarlijkse 4 tegen 4 voetbaltoernooi bij Forum Sport weer van start. Het voetbaltoernooi is voor leerlingen van groep 5 tot en met 8 van bassischolen in Leidschendam-Voorburg. Het voetbal toernooi is bedoeld voor meisjes en jongens en wordt gehouden op Sportpark ’t Loo.

Meedoen is belangrijker dan winnen
Het voetbaltoernooi staat volledig in het teken van meedoen is belangrijker dan winnen. Het toernooi staat dan ook voor een dag vol met plezier. De organisatie maakt geen onderscheid tussen geoefende en ongeoefende teams. En er is een mogelijkheid om mee te doen met een gemixt team van jongens en meisjes.

Een teken van gelijkheid
Ieder jaar is het voetbaltoernooi weer en groot succes. Vorig jaar deden er zo’n 500 kinderen. Deze sportieve dag staat in van gelijkheid met regenboogkleuren om duidelijk te maken dat sport voor iedereen is. En dat iedereen mag meedoen ongeacht geloof, afkomst of geaardheid. Buurtcoaches SenW, Kevin Blommestijn en Sven Koppenol, vinden dit een heel mooi initiatief en zeggen hierover het volgende : “We zijn super enthousiast om het 4×4 toernooi weer te organiseren, de opkomst is ieder jaar weer geweldig en dat is zo leuk om te zien!”.

Schrijf je in
Inschrijven is vanaf nu al mogelijk. Geef je op via de website van SenW: http://: www.senw-lv.nl/evenementen