High Tea in Koningkerk over IJsland

Op zondag 2 februari verzorgt Diana de Wild in de Voorburgse Koningkerk een dialezing over IJsland onder de titel “Land van gletsjers en vuur”.

Mooiste land van de wereld
Diana bezocht Ijsland al verschillende keren. Ze vindt het één van de mooiste landen van de wereld. Omdat ze er al vaker geweest is, heeft Diana veel dia’s die getoond kunnen worden van beroemde bezienswaardigheden. Uiteraard kan ze hier de mooiste verhalen bij vertellen.

De mooiste verhalen
Diana kent mooie verhalen over de vulkaan Hekla en haar uitbarstingen. Ook laat ze dia’s zien van een bezoek aan een schapenboerderij in het zuidoosten van IJsland. Daarnaast vertelt zij enkele prachtige verhalen over Vikingen en verbannen criminelen, laat zij een IJslands lied horen dat daar over gaat en gaat zij in op de ontberingen die je er als toerist soms over moet hebben voor een bezoek aan IJsland zoals vastzitten in een sneeuwstorm en met -5 graden overnachten in een tent.

Een middag met hapje en drankje
De lezing begint om 15:00 uur. Voorafgaand staat de thee klaar vanaf 14:00. Rond 16:30-17:00 wordt de middag afgesloten met een hapje en een drankje.