Honderdste Minimix bij Classic Grooves op Feel Good Radio

Liefhebbers van soul, funk en disco komen bij Feel Good Radio iedere week aan hun trekken. Sinds 2017 zendt dit classic hits station namelijk het programma Classic Grooves uit. Maar liefst drie uur lang worden luisteraars getrakteerd op de beste dansvloer-krakers uit de jaren 70 en 80.

Classic Grooves Megamix
Een van de vaste onderdelen van het programma Classic Grooves is de Minimix. Een korte mix van slechts drie platen, geselecteerd en gemixt door de Delftse DJ/producer Kees van Baalen. Onlangs heeft Kees zijn 99ste Minimix afgeleverd en dat betekende dat er voor Minimix 100 iets speciaals verzonnen moest worden. “Classic Grooves bestond op diverse andere radiostations al eerder en ook toen maakte Kees al de Minimix voor het programma”, weet presentator Bernard ter Horst. “Voor Minimix nummer 100 hebben we Kees gevraagd of hij alle muziek die hij in de vorige mixen heeft gebruikt bij elkaar wilden voegen om er één lange mix van te maken. Minimix 100 wordt dus geen Minimix maar juist een megamix!”

Mix van meer dan 150 liedjes
De afgelopen zomer is Kees druk bezig geweest met het uitzoeken, mixen, knippen en plakken van meer dan 150 platen en het resultaat is een drie uur durende mix van bekende, maar ook minder bekende dance classics. “Op zaterdag 28 september gaan we de mix in een feestelijke Classic Grooves uitzenden, aldus Remco Ruijgers, mede-presentator van het programma. “Kees is al zolang betrokken bij dit programma. We vinden het dan ook heel tof dat hij altijd met het programma is meeverhuist, en nu dus bij Feel Good Radio nog steeds met veel passie deze mixen maakt.”

Zaterdag 28 september
De 100ste Minimix wordt zaterdag 28 september vanaf 19.00 uur uitgezonden op Feel Good Radio in de hele regio Haaglanden via 107.6 en 105.9 FM in de ether of online via je PC of smartphone via feelgoodradio.nl.