Husselavonden bij badmintonvereniging EVBC-Vlietwijk

Op de grens van Leidschendam-Voorburg organiseert badmintonvereniging EVBC-Vlietwijk voor hun leden een husselavond. Op deze avond worden er een aantal badminton wedstrijdjes georganiseerd. Deze husselavonden vinden op iedere eerste maandagavond van de maand plaats.

Husselavonden
“Op een husselavond organiseren we een aantal badminton wedstrijdjes met 4 spelers. Zo spelen compitiespelers, recreanten en instappers met elkaar en door elkaar. Alle leeftijden zijn ook nog eens vertegenwoordigd. Dit levert vaak verrassende en hele leuke partijtjes op” vertelt voorzitter Emile de Jong. ”De spelers leren elkaar op deze manier ook nog beter kennen. Een goede en leuke manier om in beweging te zijn en om sociaal betrokken te zijn. De husselavond wordt al jaren door ons zo georganiseerd. De laatste tijd horen we vaak in de samenleving dat we streven naar inclusiviteit. Nou wat dat betreft liep onze vereniging de tijd ver vooruit!”

Iedereen is welkom
Badmintonvereniging EVBC-Vlietwijk kent een open beleid. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om een keer samen of alleen op een willekeurige maandagavond mee te spelen en de sfeer te proeven. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. Mocht je thuis geen racket hebben liggen, dan is er ook de mogelijkheid om een leenracket te gebruiken. Mochten er kinderen onder de 18 jaar interesse hebben in Badminton, dan zijn zij op de zaterdagochtend welkom om een keer mee te spelen.

Wil je meer weten over de vereniging? Ga dan naar de website van badmintonvereniging EVBC-Vlietwijk. Wil je jezelf aanmelden voor een maandag of een zaterdag? mail dan de vereniging via info@evbc-vlietwijk.nl

Sporthal de Vliethorst
Burgemeester van der Haarplein 9, 2251 CT Voorschoten