Intocht Sint Nicolaas Leidschendam-Voorburg op 16 november

De hoofdpiet van Sint Nicolaas heeft vanuit Spanje laten weten dat stoomboot met Sint en zijn pieten op zaterdag 16 november rond 10:30 uur aanmeert in de Sluis van Leidschendam. Na aankomst wandelt de Sint naar een groot podium op de Damlaan. Dit bevestigt de organisatie vandaag aan LVTV. Rond 12.15 uur vertrek de Sint per boot richting Voorburg, waar hij rond 13:00 uur aankomt in de Huygens Haven nabij de Kerkbrug.

Definitieve programma online
In de week voor de intocht stuurt de hoofdpiet het definitieve programma. Voor het laatste nieuws: kijk op de Facebookpagina van de Sintintocht of kijk op Digisint.nl.

Voorstelling
Ook dit jaar is er weer een leuke Sinterklaas voorstelling met als titel “Sint en de Stiekeme Verstekeling”. De voorstellingen worden gegeven op zaterdag 23 november in Sporthal Forum Kwadraat en op 24 november in Het Veur Theater. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten.

Koop nu je kaartjes
De kaartjes a 10,25 euro per persoon exclusief administratiekosten zijn verkrijgbaar via Het Veur Theater via de website www.hetveurtheater.nl

Kleurplatenwedstrijd tot 17 november
De Hoogvliet winkels in Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Ypenburg houden een kleurwedstrijd waar je kaartjes kan winnen voor deze leuke muzikale voorstelling. De kleurplaten zijn op te halen bij deze Hoogvliet vestigingen. Zondag 17 november moeten de kleurplaten ingeleverd zijn!

Sponsoren die de intocht mogelijk maken
De intocht en de voorstelling worden onder andere mede mogelijk gemaakt door Stichting Sint Nicolaas Evenementen, Hoogvliet, Winkeliersvereniging Leidschendam Centrum, Winkeliersvereniging Huygenskwartier Voorburg, Politie Haaglanden, Gemeente Leidschendam- Voorburg, Wellant vmbo Westvliet, dansstudio Interstate, Leidschendam-Voorburg TV, Scoutinggroep Hubertus Brandaan, de Scoutinggroep Rijswijkse Meeuwen en Watergeuzen en Scouting Sint Maarten Hildegard.

Sponsor worden?
Als je meer wilt weten stichting die de intocht organiseert, de intocht zelf of de voorstelling, dan kun je terecht op Digisint.nl. De stichting is nog op zoek naar sponsors. Bij interesse kun je een mail sturen naar sponsor@digisint.nl.