Je favoriete sport uitproberen kan in Leidschendam-Voorburg tijdens de Nationale Sportweek

Van 17 tot 26 september wordt de Nationale Sportweek ook in Leidschendam-Voorburg gevierd met sportieve activiteiten voor jong en oud.

Verschillende activiteiten
Tijdens de sportweek wordt onder andere de 10@10 challenge gehouden op woensdag 22 september. Hier ontdekken kinderen in 10 minuten 10 verschillende sporten met bekende Nederlandse topsporters. Ook is er Nostalgie langs de vliet op vrijdag 24 september. Dit is een actieve wandeling rondom het platteland van Stompwijk voor vitale 55-plussers.

Online sport ontdekken
Voor sportverenigingen zijn er van 20 t/m 23 september interactieve Webinars met thema’s als duurzame accommodatie, kansen voor 50+ Sport, gezonde sportomgeving, clubkadercoach, sociale veiligheid, positief coachen, welkom op de club en open & veilige sport voor iedereen.  De EHBO cursus met het thema ‘ouderen’ wordt op maandag 20 september gehouden.

Sport en Cultuurkaart
Met de Sport en Cultuurkaart kan je het hele jaar door verschillende sporten uitproberen. Via de website van Sport en Cultuurkaart kun je gemakkelijk een gratis proefles aanvragen en in contact komen met sportverenigingen en sportaanbieders.

Check hier alle activiteiten van de Nationale sportweek in Leidschendam-Voorburg.