Joke Campo ontvangt gemeentelijke onderscheiding

Mevrouw Joke Campo heeft donderdag 24 augustus de UBU ontvangen. Ze ontving deze gemeentelijke onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor Hospice Het Vliethuys.

Vanaf oprichting tot pensioen drijvende kracht
Joke Campo is vanaf de oprichting in 2001 tot aan haar pensioen de drijvende kracht geweest achter het hospice. Of het nou ging om het werven van sponsors of het enthousiasmeren van vrijwilligers. Zonder Joke zou de hospice niet de plek zijn die het vandaag is.

Wethouder Marcel Belt mocht de onderscheiding uitreiken en vertelt wat de inzet heeft betekend: “Hospice Het Vliethuys is een ontzettend belangrijke plek voor de gemeente Leidschendam-Voorburg en daarbuiten. Voor een groot deel is dit te danken aan de inspanningen van Joke Campo, hoofd-coördinator, die met haar inzet alles gedaan heeft wat in haar macht lag om het hospice op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Voor haar tomeloze en jarenlange inzet ontvangt zij de UBU.”

Over de UBU
Met de uitreiking van de UBU bedankt het college van Leidschendam-Voorburg haar voor haar jarenlange inzet. De UBU is een onderscheiding voor personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben ingezet voor de gemeenschap.