Jonge ondernemer neemt bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk over

In de wereld van de horeca is ondernemen vaak een terrein voor ervaren professionals. Maar Rishi Kalloe, de kersverse eigenaar van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk, bewijst dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn. Met zijn 24 jaar is hij de jongste ondernemer die tot nu toe een De Beren (bezorg)restaurant runt. Voor Kalloe is dit echter een natuurlijke stap in zijn carrière, aangezien ondernemerschap in zijn bloed zit. Zijn ouders hebben altijd een eigen zaak gehad en ondersteunen hem nu graag tijdens deze spannende periode.

Ondernemersbloed zit er in
Kalloe put inspiratie uit het doorzettingsvermogen van zijn ouders. Met de kennis en steun van zijn familie is hij vastberaden om het succes van bezorgrestaurant De Beren in Rijswijk voort te zetten. Naast het advies van zijn familie kan hij ook rekenen op begeleiding van het De Beren concern zelf. Deze gecombineerde ondersteuning geeft Kalloe het vertrouwen en de motivatie om met volle overtuiging naar de toekomst te kijken.

Naar nieuwe hoogten brengen
“Ik ben ervan overtuigd dat we samen als team fantastische resultaten zullen behalen,” aldus Kalloe. Met zijn jeugdige energie, ondernemingsgeest en de steun van ervaren mentoren, is hij vastbesloten om het bezorgrestaurant tot nieuwe hoogten te brengen. Als jonge ondernemer laat Rishi Kalloe zien dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om succesvol te zijn in de horecabranche.