Kaartverkoop A Walk Downtown gestart

Sinds dit weekend is de online ticketverkoop gestart voor de betaalde concerten van A Walk Downtown. Op vrijdag 2 juni is er tijdens de Opening Party veel live muziek van OGENE, Mike Peterson, Abba Fever en de Voorburgse Captain Midnight Band.

Vorig jaar stijf uitverkocht
Zaterdag 3 juni is er een 90’s & Guilty Pleasures Party met DJ’s en bekende acts uit de jaren negentig. Anita Doth (2Unlimited), DJ Jody Bernal, T-Spoon en DJ Jean zijn die avond te bewonderen op het Stationsplein in Voorburg. Bij de eerste editie in 2022 waren beide avonden uitverkocht.

Doe mee met Walking Dinner
Reguliere Tickets voor beide avonden gaan 25 euro kosten en zijn te bestellen via www.awalkdowntown.nl. Er is op vrijdag ook de mogelijkheid vooraf deel te nemen aan het Stads Walking Dinner, waarbij lokale restaurants een 4-gangen walking dinner aanbieden, inclusief welkomstdrankje en ijsdessert. Je bent dan al vanaf 17.00 uur welkom op het festivalterrein.

Ook gratis programma
De organisatie laat weten dat er ook nog een uitgebreid gratis programma volgt voor jong en oud in de straten van het Huygenskwartier op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni. Dit programma wordt in februari bekend gemaakt.