Kat springt in bezorgbusje en belandt in Vlaardingen, eigenaar nog niet gevonden

Vorige week sprong een kat in het busje van een pakketbezorger die bezig was met leveringen in onder andere Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam. De kat werd later binnengebracht bij het dierenopvangcentrum in Vlaardingen.

Niet bekend waar de kat is ingestapt
Eind vorige week, op 17 december, kwam de kat binnen bij het dierenopvangcentrum Vlaardingen. De kat sprong in het busje van de bezorger, maar de exacte locatie van dit incident is niet bekend. De bezorger stopte in Leidschendam, Pijnacker, Nootdorp, Ypenburg, Delft, Berkel en Rodenrijs en Rotterdam.

Uiterlijk
Op dit moment verblijft de kat in Vlaardingen. Hij heeft een typische kleur met grijze en beige/bruine vlekken en staat bekend als zeer aanhankelijk. De kat is nog niet gecastreerd en niet gechipt, volgens de beschrijving van het opvangcentrum.

“Hulde aan de bezorger”
Het dierenopvangcentrum hoopt dat de eigenaar snel wordt gevonden en prijst de bezorger voor zijn zorgzaamheid: “We zijn heel blij dat de bezorger hem in huis heeft genomen en niet uit zijn wagen heeft gejaagd. Hulde aan deze man. In het nieuwe jaar gaan we op zoek naar een nieuw baasje als er zich geen eigenaar meldt. Dat hopen we natuurlijk nog wel, zodat deze lieverd fijn terug naar zijn eigen mand kan.”

Voor meer informatie of als u de eigenaar bent, kunt u contact opnemen met het dierenopvangcentrum Vlaardingen op 088-8113580. Of u kunt contact opnemen met de redactie via: redactie@feelgoodradio.nl