Kids ontdekken muzikaal talent in Voorburg

Voorburg geeft sinds september van dit jaar zijn eigen wijkmuziekschool. In Leidschendam was dit concept zo’n groot succes dat Voorburg niet kon uitblijven. Trias is samen met SenW initiatiefnemer om kinderen kennis te laten maken met een muziekinstrument en dit samen te bespelen.

Multitalent ontdekken
De kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen tijdens hun ontdekkingsreis verschillende muziekinstrumenten uitproberen en kijken waar hun talent ligt. Trias heeft in de afgelopen jaren veel talent ontdekt, waarbij ook jongeren zaten die meerdere instrumenten goed kunnen bespelen.

Wijkmuziekschool Voorburg
De Wijkmuziekschool Voorburg vindt plaats op maandag na schooltijd in het Wijk- en dienstencentrum ‘De Groene Loper’ van Woej. Er is keuze uit keyboardles, gitaarles of zangles. De lessen op de Wijkmuziekschool worden door Sport en Welzijn aangeboden op de Brede scholen. De scholen die hieraan deelnemen zijn de Parachute, Driemaster en de Dijsselbloem.

Muziekles voor iedereen
Ook kinderen van buiten de Brede school zijn van harte welkom om de muziekles te volgen. De lessen worden het gehele schooljaar aangeboden. Ieder jaar bestaat uit vier lesblokken waarvan elk blok wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden. Het tweede blok is maandag 26 november van start gegaan en er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Schrijf je nu in en treed op maandag 4 februari 2019 op in Wijk- en dienstencentrum ‘De Groene Loper’. Ga voor meer informatie naar de website van Trias of mail je vragen naar Marko Leeman