Kindcentrum de Telescoop in Voorburg officieel geopend

Op woensdag 19 april opende wethouder Jeffrey Keus samen met de kinderen officieel het nieuwe Kindcentrum de Telescoop in Voorburg. Het kindcentrum is gebouwd in opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De officiële en feestelijke opening werd gevierd in het bijzijn van ouders, kinderen, het onderwijs- en opvangteam en genodigden, waaronder raadsleden en omwonenden.

Onderwijs en opvang
Kindcentrum de Telescoop is de nieuwe plek van Rooms Katholieke basisschool Pius X, kinderdagverblijf Plons, buitenschoolse opvang de Fontein en peuterspeelzaal de Hobbelhoek. Nu gaat onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar onder één dak gaan verder onder de nieuwe, gezamenlijke naam: Kindcentrum de Telescoop.

Optimaal ontwikkelen
Wethouder Jeffrey Keus: “Kindcentrum De Telescoop is een plek waar kinderen in elke fase van 0 tot en met 12 jaar kunnen doorstromen en hun talent optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het een prachtig duurzaam gebouw met moderne leslokalen en een gymzaal. Een mooi voorbeeld voor de scholen in onze gemeente!”