Kom naar de Open Jeugd Training bij voetbalvereniging SEV

Voetbalvereniging SEV in Leidschendam nodigt jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar uit om mee te doen aan de Open Jeugd Training op woensdag 31 mei. Het maakt niet uit of je gaat beginnen of al langer voetbalt, je traint mee met een team van jouw niveau.

Open Jeugd Training
Tijdens de Open Jeugd Training worden de jonge voetballers begeleid door trainers van SEV en krijgt ze verschillende spannende trainingsactiviteiten. Iedereen kan hieraan meedoen. Je traint mee met het team dat het beste past bij jouw leeftijd en niveau. Ouders en verzorgers zijn eveneens van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen en deel te nemen aan de positieve voetbalsfeer. En als je het echt leuk vindt, kan je lid worden van de vereniging.

De Open Jeugd Training vindt plaats bij voetbalvereniging SEV, gelegen op Sportpark Kastelenring (Sportparkweg 4) in Leidschendam. De training start om 17:00 uur (inloop om 16:45 uur) en het duurt tot 18:00 uur. Na de training staat er voor alle voetballertjes nog een broodje knakworst klaar. Toegang is gratis.

Vragen
Voor meer vragen kan je terecht bij jeugdvoorzitter Remco Frerichs. Hij is te bereiken via sevleden@sev-voetbal.nl. Bezoek ook de website van de vereniging via sev-voetbal.nl voor aanvullende updates en details.