Korfbalvereniging VEO organiseert geslaagde vossenjacht in Voorburg

Op vrijdagavond, 15 maart, organiseerde de korfbalvereniging VEO een intrigerende vossenjacht in het centrum van Voorburg. Zo’n 30 jonge avonturiers, variërend in leeftijd van 6 tot 12 jaar, bundelden hun krachten en speurden in groepen van zes naar acht sluwe ‘vossen’. Deze vossen hadden zich vermomd als een heks, piraat, ridder, cowgirl en andere personages.

Uitzicht
Gedurende de avond werden de straten gevuld met opwinding terwijl de kinderen zich een weg baanden door uitdagende opdrachten en raadsels om letters te verdienen. Deze letters bleken essentieel te zijn voor het ontcijferen van het eindwoord. Na een intense zoektocht en teamwork ontrafelden de deelnemers eindelijk het mysterieuze woord: ‘uitzicht’.

Vanaf 3 jaar oud al welkom
VEO, opgericht in 1920, is momenteel een van de grootste korfbalverenigingen in de Haagse regio, met zo’n 300 leden. Bij deze vereniging ben je vanaf 3 jaar oud al welkom op elk niveau. Of het nu gaat om competitief spel op topniveau of recreatieve activiteiten, C.K.V. VEO biedt een ondersteunende omgeving voor iedereen. Alle leeftijdsgroepen, vanaf 6 jaar, nemen deel aan de KNKV-competitie en krijgen professionele begeleiding met één tot twee trainingen per week, geleid door gekwalificeerde trainers.