Kunstexpositie van eindexamenkandidaten Sint-Maartenscollege Voorburg

Op woensdag 24 april 2024 zullen alle eindexamenkandidaten die een kunstvak, handvaardigheid, beeldende vorming of muziek hebben gevolgd, hun werken presenteren tijdens een kunstexpositie in de aula van het Sint-Maartenscollege Voorburg.

Eigen tentoonstelling
Als onderdeel van hun eindexamen beeldend hebben de leerlingen zelf de tentoonstelling gemaakt. De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt aan diverse (digitale) tekeningen, schilderijen, beeldhouwwerken en andere 3D-objecten van verschillende materialen, passend bij thema’s als ‘kunst en leven’ en ‘in actie!’.

De expositie is een mooie manier voor de eindexamenkandidaten om de kunstlessen op school af te sluiten. Hun werk verdient aandacht en zo kunnen zij met trots terugkijken op hun creatieve ontwikkeling en de mooie eindresultaten.

Muziek en kunst
De examenleerlingen muziek hebben met hulp van de schoolband flink geoefend en laten nu de resultaten zien van hun harde werk. Ook de brugklasband zal een optreden gaan verzorgen.

Op woensdagavond 24 april gaan de deuren om 18.30 uur open. De officiële opening vindt plaats om 19.00 uur, gevolgd door een gelegenheid om onder het genot van hapjes en drankjes de kunstwerken te bewonderen en te genieten van de muziek. Om 20.00 uur zal er een afsluitend woord zijn.