LEGO kiest voor Leidschendam om derde belevingswinkel te openen

Vroeger ging je er voor naar Rockefeller Center in New York. Tegenwoordig kan je de winkel ook bezoeken in Amsterdam en Utrecht. Leidschendam gaat nu ook meedoen in deze unieke beleving. LEGO opent namelijk in het voorjaar van 2021 zijn derde LEGO Brand Retail Store in Westfield Mall of the Netherlands.

Ongeduldig om open te gaan
De toekomstige LEGO Store Manager van LEGO Store Leidschendam is enthousiast: “We kunnen niet wachten om meer speelervaringen, plezier en bouwsels naar Leidschendam te brengen. De nieuwe winkel komt stampvol met spannende en omvangrijke LEGO bouwsels, speelruimtes en activiteiten te staan. Je kunt zelfs je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, wat uniek is voor LEGO Stores.”

Unieke produkten
LEGO fans kunnen naast het volledige assortiment in de nieuwe winkel ook spannende nieuwe producten kopen die alleen rechtstreeks verkrijgbaar zijn in LEGO winkels en op LEGO.com. VIP-leden kunnen vervolgens ook nog genieten van exclusieve VIP-cadeaus bij een aankoop en ze maken kans op dubbele puntenacties.

Speelervaringen voor jong en oud
De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt.

Openingsdatum nog niet bekend
De opening van de nieuwe LEGO winkel zal groots gevierd worden. Een exacte datum is echter nog niet bekend gemaakt.