Leidschendam-Voorburg neemt afscheid van de Vlietdagen

Dit jaar zal de laatste keer zijn dat de Vlietdagen gehouden worden in onze gemeente. Het afgelopen jaar werd het evenement alleen nog gehouden in Leidschendam. Beperkte budgetten en stijgende kosten laten het nu niet meer toe om dit evenement te organiseren.

Inwoner verdient volwaardig event
De organisatie denkt al wel na over een nieuw concept met een nieuwe naam om Leidschendam-Voorburg een volwaardig aanbod te kunnen geven. Bij de Vlietdagen heeft de inwoner van Leidschendam-Voorburg een verwachting. De organisatie vindt dat ze dit niet langer waar kunnen maken.

Vroeger was niet alles beter
Dat nieuwe concepten ook succesvol kunnen zijn bewijst het evenement A Walk Downtown dat de eerste twee edities heeft gehad en een groot succes is in Voorburg.

Dit jaar al veranderingen
Ook een goed evenement neer te zetten moet er ook creatief nagedacht worden over het binnenhalen van extra geld: “Dit jaar zie je al enkele van deze veranderingen terugkomen bij de laatste editie van de Vlietdagen. Zo zal de zondag uit het programma verdwijnen en zal er op vrijdagavond een extra feestavond zijn met een nationaal bekende topartiest. Daardoor verplaatst het Stadsontbijt naar de zaterdagochtend. De braderie komt te vervallen, maar dat komt doordat de Wijkerbrug is afgesloten voor groot onderhoud en we daarom tegelijkertijd dit jaar niet de Damlaan mogen afsluiten,” aldus de organisatie in een reactie aan LVTV.

Feestje in september
De Vlietdagen vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. De organisatie nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit laatste hoofdstuk van de huidige Vlietdagen en samen te dromen over de schitterende toekomst die ons te wachten staat met een nieuw evenement.