Leidschendam-Voorburg.tv helpt lokale ondernemers met gratis reclamespots op Feel Good Radio 107.6FM

Tijdens de coronacrisis zijn veel bedrijven gesloten, hebben andere openingstijden of passen hun bedrijfsvoering aan. Het is daarom belangrijker dan ooit om te communiceren met de klant. Feel Good Radio gaat ondernemers in de regio daarom ondersteunen en biedt gratis zendtijd aan via de omroep voor Leidschendam-Voorburg tot 1 juni 2020.

Lokale ondernemers steunen met voucher van 50 euro
Voor elke ondernemer die zijn bedrijf gratis promoot via de radio, stelt Feel Good Radio een voucher van 50 euro beschikbaar die enkel te besteden is bij een lokale ondernemer uit Leidschendam-Voorburg.

Het hoofd boven water houden
Leidschendam-Voorburg.tv vindt het belangrijk om er voor elkaar te zijn. “In tijden van crisis moeten we de handen ineen slaan met elkaar en daarom is het fijn dat we met Feel Good Radio een platform kunnen bieden aan de ondernemers. Veel ondernemers hebben minder inkomsten. Ook wij hebben daar last van. Het belangrijkste doel is dat we allemaal het hoofd boven water houden. Daarom delen we graag ons bereik en bieden wij in samenwerking met Feel Good Radio tot 1 juni gratis zendtijd op de radio aan voor bedrijven uit Leidschendam-Voorburg. Ik hoop dus dat we veel ondernemers aan de lijn krijgen die hun bedrijf willen promoten via Feel Good Radio in Leidschendam-Voorburg en de regio.” aldus Leidschendam-Voorburg.tv.

Meedoen zolang er ruimte beschikbaar is
“We hebben geen onbeperkte ruimte in de reclameblokken, maar zolang er ruimte is mag iedereen een beroep doen op Feel Good Radio. Wij zenden radiospots gratis uit zonder verplichtingen of vergoedingen. Het enige wat de ondernemer hoeft te doen is bellen met 070-2060800 of mailen met reclame@feelgoodradio.nl. De rest regelen wij.”