LEIDSCHENDAM-VOORBURG.TV VALT IN DE SMAAK: 2000 VOLGERS IN 4 MAANDEN

Op de kop af vier maanden geleden zijn we tijdens de Vlietdagen gestart met een online nieuwsplatform voor Leidschendam-Voorburg. Dat hier behoefte aan is bewijst het grote succes van onze nieuwspagina. Hiervoor bedanken we alle mensen in Leidschendam-Voorburg en daarbuiten die onze pagina volgen en het nieuws omarmen.

Bedankt voor 2000 likes op Facebook!
Het nieuwsplatform Leidschendam-Voorburg.tv is het snelstgroeiende nieuwsmedium van de gemeente geworden, en daar zijn we stiekem enorm trots op! Bedankt dus aan iedereen die dagelijks op de hoogte wil blijven van het nieuws in video, maar ook in tekst. Dit weekend hebben we de 2000e ‘vind ik leuk’ mogen verwelkomen en wij vinden dat we daar samen best even bij stil mogen staan.

Geen subsidie
Leidschendam-Voorburg.tv wordt gemaakt door Stichting Omroep Leidschendam-Voorburg met een team van enthousiaste gepassioneerde journalisten die het leuk vinden om de inwoners van Leidschendam-Voorburg te informeren over wat er speelt in de gemeente. Onze stichting ontvangt geen geld in de vorm van gemeentelijke subsidie en heeft op dit moment ook geen andere inkomsten.

Deel je nieuws met de redactie. Wij komen graag langs!
Onze redacteuren zijn dagelijks op pad om nieuws te verslaan. Heb jij een gaaf evenement of nieuwswaardig item dat wij kunnen komen filmen? Laat het weten. Wij worden graag mediapartner met je!
Mail ons via redactie@leidschendam-voorburg.tv of bel met 070-2060800.