Ludieke online bingo scouting Satoko Kitahara nu al legendarisch

In het kader van leuk nieuws tijdens de lockdown… Wat moet je doen als je niet meer bij elkaar kunt komen? Scouting Satoko Kitahara bedacht een ludieke actie en startte een online bingo voor alle leden, hun ouders, vrienden en wie er ook maar zin had om mee te doen.

Online bingo met 80 families
De scouting organiseerde vrijdag een online bingo in het clubgebouw waar drie mensen van de leiding bij aanwezig waren. Zodra er iemand wat gewonnen had ging dat gelijk in een tasje en daarna werd het door een kerstman, een sneeuwpop, een kerstvrouw, een rendier en een kerstboom bezorgd. Via de livestream konden de deelnemers meekijken terwijl de winnaars verrast werden.

Geslaagde avond
De scouting vertelt aan LVTV dat de avond zeer geslaagd was. De deelnemers waren stuk voor stuk allemaal erg blij met het alternatieve feestje.

Scouting aan huis
In de kerstvakantie zijn er geen bijeenkomsten, maar in het weekend van 9 januari start Scouting Satoko Kitahara met nieuwe #ikscoutthuis bijeenkomsten. Alle meisjes van 7 t/m 18 jaar kunnen hieraan meedoen. Kijk voor meer informatie op www.satokokitahara.nl

Scouting Satoko Kitahara Scouting Satoko Kitahara
<
>