Maarten Bakker wint eerste prijs Talentenloods

Zaterdag 18 mei werd de slotavond gehouden van de Talentenloods in Theater Ludens. De eerste prijs ging naar Maarten Bakker. De twaalfjarige Maarten vertolkte het lied ‘Laat me’, zoals Ramses Shaffy het bedoeld heeft, waarbij hij zichzelf begeleidde op de piano. Hij mag een persoonlijke begeleidingsworkshop volgen bij Haenen Muziek.

Prijzen uitgereikt
Moves Haaglanden met DC Style en DC Kiddoz wonnen de publieksprijs. De 15 jarige Judit Visegradi kreeg de Huygensfestival prijs voor het bespelen van de gitaar.

Jury kon niet kiezen
Britt Klap met Marius Hora Adema op de gitaar was een van de vele zangtalenten. Britt en Marius staan 31 augustus op het hoofdpodium van het Cultureel Zomerfestival in Leidschendam-Voorburg. Omdat de jury niet kon kiezen werd er nog een tweede tweede prijs uitgereikt. Die was, meer dan terecht, voor het 12-jarige multitalent Levi Numann die zijn tweede boek, een graphic novel, met een geweldige animatie op het grote doek presenteerde. Hij is uitgenodigd om “Konijnenpluisjeboterhamtarantularrrr en de invasie van het nerdykapsel” ook te presenteren tijdens de jaarlijkse Prijsuitreiking Schrijfwedstrijd van Talentenloods.

Roos Steenbergen was Special Guest
De Special Guest van de Slotavond was Roos Steenbergen van Voice Kids. Zij sloot het programma af met een prachtige vertolking van het lied “Ken je mij?” waarmee ze iedereen in haar hart sloot.

Aanmelden voor de volgende Talentenloods
Meld je aan voor het nieuwe seizoen met jouw talent – op allerlei gebied – en doe podiumervaring op. Ga daarvoor naar het aanmeldingsformulier op de website van Talentenloods.nl. Met dank aan de Gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken van het Open Podium.