Mall of the Netherlands heeft bijna 1,5 miljoen bezoekers per maand

De Mall of the Netherlands had in augustus zijn topmaand met 1,4 miljoen bezoekers per maand. Dat vertelt algemeen directeur Teun Koek aan Nu.nl. September was goed voor 1,3 miljoen bezoekers.

Black Friday
Op vrijdag 26 november is het Black Friday. Deze dag wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er wordt dan met hoge kortingen geadverteerd om klanten naar de winkels te trekken. Het winkelcentrum is al bezig met de maatregelen om deze populaire dag in goede banen te leiden. Hier kan een recordopbrengst verwacht worden voor de ondernemers.

Verkeersproblemen nog niet opgelost
Sinds de herontwikkeling van winkelcentrum Leidsenhage naar The Mall zijn er veel problemen bekend over de bereikbaarheid in het gebied rondom het winkelcentrum. Bewoners zijn niet allemaal blij met de ontwikkelingen. Het verkeer staat in het weekend vaak vast op de wegen rond The Mall en bewoners hebben last om hun wijken uit te komen. Hier worden volgens de algemeen directeur stappen gemaakt en is constant overleg met de gemeente en andere betrokken partijen.