MKBLV zoekt bestuurslid Marketing & Communicatie

Belangenbehartiger MKB Leidschendam-Voorburg is op zoek naar een enthousiaste ondernemer in Leidschendam-Voorburg met kennis en ervaring op het gebied van Marketing & Communicatie die zitting wil nemen in het bestuur.

Over MKB Leidschendam-Voorburg
MKB Leidschendam-Voorburg behartigt de belangen van ondernemers in Leidschendam- Voorburg. Wij lobbyen voor een beter ondernemersklimaat, organiseren goede netwerkevenementen en informatiebijeenkomsten, zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden ondernemers ondersteuning in hun ondernemen.

Vacature bestuurslid Marketing & Communicatie
Ben jij een enthousiaste ondernemer in Leidschendam-Voorburg met kennis en ervaring op het gebied van Marketing & Communicatie, en vind jij het leuk om dit in te zetten in het belang voor alle andere ondernemers in jouw gemeente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter extra ondersteuning van het huidige bestuur is MKB Leidschendam-Voorburg op zoek naar een:

Bestuurslid Marketing & Communicatie

Het bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven van Leidschendam-Voorburg. De functie van bestuurslid kent geen financiële vergoeding.

Het beoogde nieuw bestuurslid:

heeft kennis en ervaring met Marketing & Communicatie
en vindt het leuk om een effectieve online communicatie op te zetten
is medeverantwoordelijk voor het relatiebeheer en contacten met de leden
en ziet het uitbouwen van het ledenbestand en het verstevigen van de contacten alseen uitdaging
heeft HBO- denk en werkniveau
is ondernemend in Leidschendam-Voorburg
en staat dicht bij de ondernemers
en heeft gevoel voor maatschappelijke verhoudingen en een helicopterviewHet is meegenomen als je ervaring hebt in bestuurlijke / maatschappelijke functies, zodat ook wij weer van jou kunnen leren.

De tijdsbesteding is gemiddeld 3 uur per week. Voor praktisch uitvoerende werkzaamheden wordt het bestuur ondersteund door het secretariaat.Wij nodigen je uit om zelf te reageren of om namen te noemen van mogelijke kandidaten.

Reacties kunnen vertrouwelijk worden gestuurd aan:

Secretariaat MKB Leidschendam-Voorburg E-mail: secretariaat@mkb-lv.nl